Σχετικά με Εμάς

Σεμινάρια

Θεραπείες

Εργαστήρια

Διαλογισμοί

Πρόγραμμα

Σπρέυ Αρχαγγέλων & Αναληφθέντων Δασκάλων

Πεμπτουσίες Αρχαγγέλων & Αναληφθέντων Δασκάλων

Οργονίτες & Αιθερικοί Μετατροπείς

Επικοινωνία

Συντονισμός μέσα από τις Κρυστάλλινες Πυραμίδες στις 7 Θεραπευτικές Ακτίνες / Βιωματικά Σεμινάρια - Αυτογνωσίας -  Θεραπεία
https://www.facebook.com/TzouliMitsi/

Τι θα ακολουθήσει στο Σεμινάριο και τα Οφέλη

1. Συντονισμός στις 7 θεραπευτικές Ακτίνες


Οι επτά Αρχαγγελικές ακτίνες εκφράζουν τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου και τις επτά ακτίνες της πνευματικής φώτισης και συνδέονται με τα επτά κυρία τσάρκα. Το κάθε χρώμα ακτίνας έχει θεραπευτικές ιδιότητες και μπορούν να συνδεθεί με το αντίστοιχο τσάρκα μέσω του συντονισμού. Τα τσάκρα μας επεξεργάζονται την λεπτοφυή ενέργεια και την μετατρέπουν σε χημικές και κυτταρικές μεταβολές στο σώμα. Τα τσάκρα μας παίζουν σημαντικό ρολό στην ψυχική και σωματική μας υγεία. Συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα και ενδοκρινείς αδένες. Μέσα από το διαλογισμό συντονιζόμαστε με αυτές της ακτίνες και θεραπεύουμε τα τσάκρα.

2. Διαλογισμός στην Πυραμίδα


Οι πυραμίδες έχουν πολύ ισχυρό ενοριακό πεδίο. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο διαλογισμός μέσα στις πυραμίδες μας απαλλάσσει από ψυχοσωματικές καταστάσεις, κλείνουν πιο εύκολα οι πληγές, έχει επίδραση σε κυτταρικό επίπεδο, αναζωογονεί τα κύτταρα μας, μας ενδυναμώνει σαν οργανισμούς και αφυπνεί τη συνειδητότητα μας.


♦ Ημερομηνίες Σεμιναρίων
  • Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 (Τρίτη, Ώρες: 18:00-21:00)

Κόστος: 50 ευρώ  

Τα εργαστήρια γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.