Σχετικά με Εμάς

Σεμινάρια

Θεραπείες

Εργαστήρια

Διαλογισμοί

Πρόγραμμα

Σπρέυ Αρχαγγέλων & Αναληφθέντων Δασκάλων

Πεμπτουσίες Αρχαγγέλων & Αναληφθέντων Δασκάλων

Οργονίτες & Αιθερικοί Μετατροπείς

Επικοινωνία

Υγιές Σώμα
https://www.facebook.com/TzouliMitsi/

Ο ανθρωπινός οργανισμός είναι ένα σύνολο όπου πρέπει να τον εξετάσουμε προσεκτικά και δούμε τις ανάγκες του και τις θεραπείες που πρέπει να δοθούν. Το παν είναι η πρόληψη για να έχουμε ένα υγιές σώμα. Πρόληψη σημαίνει να ξεκινήσουμε από το θέμα διατροφής. Είμαστε ότι τρώμε. Αυτό που έλεγε και ο Ιπποκράτης. Ειδικά στην σημερινή εποχή που όλες οι τροφές είναι μεταλλαγμένες και δεν περνούμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τις ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία πρωτεΐνες, αμινοξέα, τότε ο οργανισμός μας θα εξαντληθεί. Τα κρέατα είναι γεμάτα τοξίνες,τα λίπη, οι έτοιμες τροφές και η συντήρηση τους με διάφορες χημικές ουσίες, το μολυσμένο περιβάλλον και η ατμόσφαιρα. 

Angelic Therapy | Τι Είναι το Αγγελικό Ρέικι, Σεμινάριο Αγγελικό Ρέικι 1ου-2ου βαθμού, Σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι 3ου-4ου βαθμού, Αγγελικό Ρέικι Σεμινάρια - Θεραπεία, Καρμικός Καθαρισμός, Ενεργειακός Καθαρισμός, Υπνοθεραπεία, Βεντουζοθεραπεία
Άλλα αυτά και ο τρόπος ζωής στη σημερινή εποχή, το καθημερινό τρέξιμο , έχουν πολύ επιβλαβές αποτέλεσμα στον ανθρώπινο οργανισμό, αυξάνοντας το άγχος, το στρες, την κόπωση σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.Όλοι νιώθουμε την αλλαγή της ενεργείας στη γη, τις υψηλές δονήσεις και δεν μπορούμε να τις χειριστούμε γιατί σαν ψυχές είμαστε σε χαμηλή ενέργεια και μας προκαλούν άγχος,  κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, διαταραχές ενδοκρινολογικές κλπ. οπότε ο ανθρωπινός οργανισμός δεν μπορεί να είναι υγιής και ισορροπημένος. 

Ένας τοξινομένος οργανισμός δηλητηριάζει το αίμα, απελευθερώνονται τοξίνες, ελεύθερες   ρίζες που καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και τότε ξεκινάει κυτταρική ανισορροπία. Αν δεν πάρουμε τα μετρά μας οι τοξίνες προσχωρούν στο κύτταρο και προκαλούν καρκίνο. Το άγχος, το στρες, η διατροφή μας, ο τρόπος σκέψης μας είναι οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν όλες τις ασθένειες. Ο οργανισμός μας χρειάζεται ενίσχυση με συμπληρώματα διατροφής και πολύ υψηλής ποιότητας για να πάρει όλα τα απαραίτητα συστατικά σε βιταμίνες μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, αμινοξέα.

Για να είναι σε ισορροπία και σε αρμονία ένας οργανισμός και με τέλεια υγεία, χρειάζεται αποτοξίνωση, χρειάζεται να ρέει η ενέργεια στα ενεργειακά μας κέντρα κανονικά. Όταν υπάρχουν μπλοκαρισμένα τα τσάκρα μας έχουμε επιπτώσεις στην υγεία μας. Επηρεάζονται διάφορα όργανα ανάλογα σε πιο τσάκρα αντιστοιχούν. Η αύρα μας είναι ενεργειακό πεδίο γύρο από το σώμα μας και όταν φθαρεί χάνουμε την ζωτική ενέργεια και     αρρωσταίνουμε. Γι' αυτό χρειάζετε να καθορίσουμε και να εξισορροπήσουμε τα τσάκρα και την αύρα μας για να έχουμε ένα υγιές σώμα . 

Σαν ανθρωπινοί οργανισμοί κουβαλάμε τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά μας χρόνια, από διάφορα γεγονότα η μοτίβα από άλλες ζωές που έχουν πολύ βαθιά κυτταρική μνήμη και μας προκαλούν διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας (στην υγεία, σχέσεις, συμπεριφορά  μας, επαγγελματικά, οικονομικά κλπ).

Όλες οι μνήμες έχουν αποθηκευτεί στον ασυνείδητο νου μας και ο συνειδητός νους τα μεταφέρει στο σώμα μας και έτσι λειτουργούμε και αυτή τη ζωή έχουμε. Μέσω της υπνοθεραπείας και της ανάδρομης ύπνωσης απαγκιστρώνεται ο νους μας από αυτές τις τραυματικές εμπειρίες, απελευθερώνεται και επαναπρογραμματίζουμε τον ασυνείδητο νου με θετικές δηλώσεις και υποβολές για να έχουμε μια αρμονική και ισορροπημένη ζωή. Να είμαστε κυριαρχεί του εαυτού μας.

Τζούλη Μήτση