Άρθρα


Υγιές Σώμα

Ο ανθρωπινός οργανισμός είναι ένα σύνολο όπου πρέπει να τον εξετάσουμε προσεκτικά και δούμε τις ανάγκες του και τις θεραπείες που πρέπει να δοθούν. Το παν είναι η πρόληψη για να έχουμε ένα υγιές σώμα. Πρόληψη σημαίνει να ξεκινήσουμε από το θέμα διατροφής. Είμαστε ότι τρώμε. Αυτό που έλεγε και ο Ιπποκράτης. Ειδικά στην σημερινή εποχή που όλες οι τροφές είναι μεταλλαγμένες και δεν περνούμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τις ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία πρωτεΐνες, αμινοξέα, τότε ο οργανισμός μας θα εξαντληθεί. Τα κρέατα είναι γεμάτα τοξίνες,τα λίπη, οι έτοιμες τροφές και η συντήρηση τους με διάφορες χημικές ουσίες, το μολυσμένο περιβάλλον και η ατμόσφαιρα.

διαβάστε περισσότερα >>

Πως Επηρεάζει ο Διαλογισμός το Μυαλό

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια μίας πνευματικής εμπειρίας.

'Ολοι αναρωτιόμαστε σχετικά με τη φύση των πραγμάτων και το σκοπό της ύπαρξής μας. Ωστόσο τα εκστατικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια των μυστικιστικών εμπειριών, επηρεάζουν με συγκεκριμένο τρόπο τον εγκέφαλο.

Ο νευροεπιστήμονας Δρ. Αντριου Νιούμπεργκ πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να εξεταστεί πώς οι άνθρωποι βιώνουν την πνευματικότητα, προκειμένου να κατανοήσουμε πλήρως το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος τους. Μελετώντας τα μεγάλα ερωτήματα έχουμε ήδη βρει πρακτικές εφαρμογές για τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

διαβάστε περισσότερα >>

«Παιδιά indigo» και «Παιδιά του 83»

του κ. Ιωάννου Μηλιώνη

Οι απανταχού λάτρεις της συνωμοσιολογίας, του εξωπραγματικού και τού παρά­δοξου θα τρίβουν σίγουρα τα χέρια τους με τη στροφή της θεματολογίας του «συμπα­θούς» τηλεπαρουσιαστή κ. Κώστα Χαρδαβέλλα, που πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε με τις «Πύλες του ανεξήγητου» και σήμερα συνεχίζει με τον «Αθέατο κόσμο». Βέβαια, εκείνοι που χαίρονται ιδιαιτέρως είναι οι απανταχού αποκρυφιστές και νεοεποχίτες, που μέσα από την «τηλεθέαση Χαρδαβέλλα» και χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα, μπορούν να περνούν άνετα τα καταστρο­φικά μηνύματά τους, διαβρώνοντας τον άτυχο τηλεθεατή όλο και περισσότερο.

διαβάστε περισσότερα >>