Θεραπευτική Ακτίνα / Αρχάγγελοι Ραφαήλ & Μιχαήλ - Βιωματικά Σεμινάρια / Θεραπεία - Αυτογνωσία


Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο Θεραπευτής των Θεών & ανήκει στην 5η Ακτίνα Σμαραγδί χρώμα

Μας καθοδηγεί με αγάπη και συμπόνια, αναλαμβάνει όλη τη διάρκεια τη θεραπείας μας και με μας βοηθάει να θεραπευτούμε. Μας ανοίγει όλους τους τους δρόμους να κινηθούμε πολύ γρήγορα, να βρούμε τη λύση σε μια κατάσταση. Την ενέργεια του θα την αισθανθείτε σαν ένα αστραφτερό σμαραγδένιο φως να σας τυλίγει σε όλο το σώμα και να διαπερνά στο εσωτερικό σας θεραπεύοντας τα κύτταρα σας. Μας απαλλάσσει από συναισθηματικό πόνο, από σωματικό πόνο, μας βοηθάει στη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό & πνευματικό επίπεδο. Μας βοηθάει στην επίλυση επαγγελματικών καταστάσεων, σχέσεων και οικονομικών προβλημάτων. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι της συμπόνιας, της αγάπης, της ισορροπίας και πολλά τα θαύματα του και στις σημερινές ημέρες. Είναι πάντα δίπλα στους θεραπευτές, γιατρούς, σε ταξιδιώτες, αστροναύτες, αεροπορικούς τους καθοδηγεί και τους βοηθάει. Απλά καλέστε τον.

Στο εργαστήριο θα μάθουμε πως να συνδεόμαστε με τη σμαραγδένια ακτίνα για να φέρουμε την θεραπεία στη ζωή μας. Θα ακολουθήσει τεχνικές θεραπείας και διαλογισμός.

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Πρίγκηπας Αρχάγγελος, ο Πολεμιστής, ο Αρχηγός του Τάγματος των Λεγεώνων των Αγγέλων. Ανήκει στην 1η Ακτίνα κυανό χρώμα. Έρχεται αστραπιαία κοντά μας τη στιγμή που τον καλούμε

Μας προστατεύει από κάθε κίνδυνο, προστατεύει το χώρο μας, διαλύει συγκρούσεις στην οικογένεια με γείτονες, φίλους, διαλύει την αρνητική ενέργεια από χώρους και από το σώμα μας.

Είναι παντού την ίδια στιγμή σε όποιον τον καλεί. Μας απαλλάσσει από φόβο, ανησυχία, κρατά μακρυά σας και κόβει τους δεσμούς με ανεπιθύμητα άτομα. Μπορεί να μείνει για πάντα κοντά σας αν του το ζητήσετε, να σας προστατεύει εσάς και την οικογένεια σας. Μπορείτε να τον καλέσετε να βοηθήσει ένα φίλο σας. Θα αισθανθείτε την ενέργεια του σαν αστραφτερό κυανό φως να σας τυλίγει και να διαπερνά μέχρι το κυτταρικό επίπεδο κόβοντας διάφορα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν στην υγεία σας. Βοηθάει θεραπευτές, γιατρούς στα χειρουργεία και τους πάντες. Η πρώτη ακτίνα φωτός είναι της σοφίας,της μεταμόρφωσης, η κοφτερή ακτίνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Στο εργαστήριο θα μάθουμε πως να συνδεόμαστε με τη μπλε ακτίνα και πως να κάνουμε θεραπείες. Θα ακολουθήσουν τεχνικές θεραπείας και διαλογισμός.

♦ Ημερομηνίες Εργαστηρίων

  • Στις 11 Ιουλίου 2019 (Πέμπτη, Ώρες: 19:00-21:00)


Κόστος: 35 ευρώ

Τα εργαστήρια γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.