Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου


Όλοι δημιουργούμε ένα ενεργειακό πεδίο γύρο μας είτε αρνητικό είτε θετικό, αναλόγως την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας μας, και τις δονήσεις εκπέμπουμε. Όλα τα κτήρια, σπίτια, αντικείμενα, κουβαλούν την ενέργεια τον κατόχων τους και αυτή η ενέργεια έχει αλληλεπίδραση στα ανθρώπινα όντα και δημιουργεί διάφορα προβλήματα υγείας και μπλοκαρίσματα σε όλα τα επίπεδα μας.

Όπου υπάρχει γκρίνια, βαριές ασθένειες, τραγικά γεγονότα, θάνατοι που είχαν συμβεί σε ένα μέρος, κτήριο ή σπίτι, έχουν αφήσει τα αποτυπώματα αυτής της βαριάς ενέργειας.

Ο καθαρισμός γίνεται με την συμμετοχή του αρχάγγελου Μιχαήλ. Απαλλαγείτε από τις βλαβερές ενέργειες του χώρου σας και ζήστε μέσα σε ένα χώρο γεμάτο φως και θετική αύρα.

Καθαρίζοντας το χώρο σας και ενεργοποιώντας τον με τη θετική ενέργεια, θα νιώσετε ευχάριστα σε αυτό το χώρο, θα ανέβει η διάθεση σας, θα βλέπετε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και να εξαφανίζονται πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν.


Κόστος: 90 ευρώ

Μόνο για ραντεβού επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.