Θεραπεία Αγγελικού Ρέικι


Το αγγελικό ρείκι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενεργειακών θεραπειών. Είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος θεραπείας, όπου o ασθενής θα εισέλθει σε μια βαθιά χαλάρωση, καθώς ακούει χαλαρωτική μουσική. Ο ασθενής μπορεί να ξαπλώσει σε κρεβάτι ή να μείνει καθιστός σε πολυθρόνα, όπως είναι ντυμένος με τα ρούχα του.

Αρχίζοντας τη θεραπεία, θεραπευτής και θεραπευόμενος εισέρχονται στο ίδιο πεδίο ενέργειας, όπου ο θεραπευτής με διάφορες τεχνικές μέσα από το άγγιγμα των χεριών μεταφέρει την ενέργεια και δίνει την θεραπεία. Ο θεραπευτής μέσα από την εστιασμένη πρόθεση, μπορεί να αντιληφθεί που είναι το πρόβλημα και να δώσει στοχευμένη θεραπεία. Ο ασθενής μπορεί να δει εικόνες, να αισθανθεί μυρμήγκιασμα, να νιώσει την ροή της ενέργειας βλέποντας διάφορα χρώματα. Η θεραπεία θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο του θεραπευμένου. Μέσα από την θεραπεία ο θεραπευμένος θα απαλλαγεί από παλιές παγιωμένες καταστάσεις, γεγονότα, τραυματικές εμπειρίες και παλιές καταγραφές στον ασυνείδητο νου του που επηρεάζουν την ζωή του. Η ενέργεια ρέει, το άτομο αισθάνεται χαρά και διαύγεια, ενώ δυναμώνει και ανυψώνεται η συνειδητότητα του.

Η θεραπεία με το αγγελικό ρείκι δίνεται σε όλους, σε εγκύους, βρέφη, παιδιά κι ενηλίκους. Σε άτομα που είναι σε στάδιο μετάβασης. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε περιπτώσεις άγχους, κόπωσης, πόνου, κατάθλιψης, στρες, φοβίας, κρίσης πανικού, τραυματικών εμπειριών από την παιδική ή την εφηβική ηλικία. Σε άτομα που έχουν βιώσει θάνατο μέσα στην οικογένεια. Θεραπεύει καρμικά θέματα. Η θεραπεία δίνεται στην αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα. Το αγγελικό ρείκι μπορεί να θεραπεύσει οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί (υγεία, επαγγελματικά, σχέσεις κλπ). Η θεραπεία του αγγελικού ρείκι μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ιατρική, ή με άλλες εναλλακτικές, ή ολιστικές θεραπείες. Ζήστε μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.


Συνεδρία 1 ώρας: 50 ευρώ

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη) ή εξ' αποστάσεως τηλεφωνικά.

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.