Θεραπεία με τις Κρυστάλλινες Πυραμίδες - Ατομική Συνεδρία


Η θεραπεία στις κρυστάλλινες πυραμίδες είναι πολύ δυνατή ενεργειακή θεραπεία. Η ενεργειακή δύναμη των πυραμίδων και η ενεργειακή δομή των κρυστάλλων έχουν πολύ υψηλές δονήσεις και μεγάλη επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό για την θεραπεία σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Μέσα στην πυραμίδα υπάρχει πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο και από την κορυφή της πυραμίδας γίνεται η ένωση με τον θεό, με την θεϊκή ενέργεια. Ενώνεται η ενέργεια της γης με την θεϊκή ενέργεια και γίνεται ένα και μέσα από αυτό το πεδίο ενέργειας εισέρχεται η θεραπεία του ατόμου. Δημιουργείται ένας άξονας ενέργειας που ενώνει τη γη με τον ουρανό.

Οι κρυστάλλινες πυραμίδες φορτίζονται με ενέργειες από τη βάση τους και αυτή η ενέργεια δημιουργεί ένα βιοενεργειακό πεδίο μέσα στην πυραμίδα και από την κορυφή της πυραμίδας εκτοξεύονται δέσμες φωτός θετικής ενέργειας. Οι πυραμίδες με το γεωμετρικό τους σχήμα λειτουργούν ως συσκευές που συλλέγουν κοσμική ενέργεια. Η πυραμιδική δομή εκφράζει το σύμπαν και τον άνθρωπο, συνδέει τον μικρόκοσμο με τον μακρόκοσμο. Μέσα στην πυραμίδα ρέουν ενέργειες που διαστέλλουν το χρόνο. Πειράματα που έχουν γίνει τοποθετώντας φυτά μέσα στην πυραμίδα έδειξαν ότι διπλασιάζονταν η ανάπτυξή τους σε ταχύ χρόνο. Οι πληγές στα χέρια και στα πόδια έκλεισαν σε αστραπιαίο χρόνο.

Οι πυραμίδες έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν την θετική ενέργεια και να αναζωογονούν το χώρο, όπως επίσης να μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική ζωτική ενέργεια.

Αυτή η θεραπευτική τεχνική έχει επίδραση σε κυτταρικό επίπεδο. Αναζωογονεί τα κύτταρα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Έρευνες έδειξαν ότι μέσα στις πυραμίδες βρέθηκαν τροφές αναλλοίωτες μετά από 5000 χρόνια κι ότι δεν αναπτύσσονταν μικροοργανισμοί μέσα στις πυραμίδες.

Η θεραπεία με τις κρυστάλλινες πυραμίδες χρησιμοποιείται στις εξής καταστάσεις:

 • Κλείνουν πιο εύκολα οι πληγές

 • Καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων και της αύρας

 • Ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων και της αύρας

 • Θεραπεία συναισθηματικού πόνου

 • Απαλλαγή από πονοκεφάλους

 • Στη ρευματοειδή αρθρίτιδα

 • Απαλλαγή από άγχος και κατάθλιψη

 • Βελτιώνει τη μνήμη

 • Καθαρίζει το νου και φέρνει διαύγεια σκέψης

 • Αποτοξινώνει το σώμα

 • Ενδυναμώνει το σώμα

 • Αφυπνίζει τη συνειδητότητα

Μέσα στη θεραπεία το άτομο αισθάνεται πολύ υψηλές ενεργειακές δονήσεις. Η ενέργεια ρέει σε όλο το σώμα και επανέρχεται η ισορροπία και η αρμονία σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή η τεχνική θεραπείας χρησιμοποιείται σε διάφορες καταστάσεις (υγεία, σχέσεις, επαγγελματικά, για καθαρισμό και ενεργοποίηση χώρου).

Όλοι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις θεραπείες.


Συνεδρία 1 ώρας: 50 ευρώ

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.