Θεραπευτική Ανάδρομη Ύπνωση - Ατομική Συνεδρία


Η ανάδρομη ύπνωση είναι ένας ασφαλής τρόπος χαλάρωσης. Το άτομο έχει την πλήρη συνείδηση του χώρου και του χρόνου. Υπό την καθοδήγηση μου το άτομο εισέρχεται σε μία βαθιά χαλάρωση και μπορεί να διευρύνει και να ανακαλύψει καταστάσεις, γεγονότα, μπλοκαρίσματα, μοτίβα και καταγραφές που είχαν γίνει στον ασυνείδητο νου του στην παιδική του ηλικία ή σε προηγούμενες ζωές.

Μέσα από την ανάδρομη ύπνωση όλες οι δυσαρμονικές καταστάσεις που επηρεάζουν την τωρινή ζωή του ατόμου απελευθερώνονται και το άτομο εξελίσσεται αφήνοντας πίσω το παρελθόν που δεν ανταποκρίνεται στην τωρινή ζωή του.

Μετά την θεραπεία το άτομο συνειδητοποιεί τις διάφορες συμπεριφορές του, που τον επηρέαζαν στην τωρινή ζωή του και απαλλάσσεται από προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του, αισθάνεται γεμάτος ενέργεια, έχει πιο δημιουργικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, παίρνει αποφάσεις για την ζωή του, γίνεται κυρίαρχος το εαυτού του και ανακαλύπτει τον σκοπό της ζωής του.

Συνεδρία 1 ώρας, κόστος: 90 ευρώ

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Προσοχή: Στην ανάδρομη ύπνωση δεν μπαίνουν άτομα με διπολική διαταραχή, με σχιζοφρένεια, με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και άτομα που είναι υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου για βαριές ψυχιατρικές παθήσεις. Γι' αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ιατρούς.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.