Κλινική Υπνοθεραπεία


Ύπνωση είναι μια κατάσταση χαλάρωσης του μυαλού και του σώματος. Η υπνοθεραπεία είναι η συγκέντρωση του νου σε μια ιδέα, είναι η θεραπεία που δίνεται στο άτομο κάτω από την κατάσταση της ύπνωσης για να φέρει την αλλαγή σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το άτομο που το ταλαιπωρεί χρόνια, να βρει την λύση. Μέσω τον υποβολών στον ασυνείδητο νου έρχεται η αλλαγή. Με την υπνοθεραπεία γίνεται η παράκαμψη της συνειδητής κριτικής ικανότητας του μυαλού και έτσι προσεγγίζουμε τον ασυνείδητο νου και εκεί δουλέψουμε, του περνάμε μια ιδέα για να έρθει η αλλαγή, κάτι που η συνειδητή σκέψη δεν μπορεί να επέμβει και να απελευθερώσει το άτομο από ένα σύμπτωμα, ή πρόβλημα.

Η Υπνοθεραπεία είναι μια φυσική και ασφαλής θεραπεία που χρησιμοποιεί την δύναμη του μυαλού για να φέρει την αλλαγή και το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνεται επαναπρογραμματισμός του υποσυνείδητου νου με νέες ιδέες με θετικές δηλώσεις σε ότι θέλει να αλλάξει και καταγράφονται στον υποσυνείδητο νου. Αυτές οι ιδέες γίνονται Δράση /Εκδηλώνονται στον τρόπο λειτουργίας μας και έτσι το άτομο αφήνει πίσω την όποια κατάσταση τον απασχολούσε και πετυχαίνει το στόχο του. Εκεί στη παιδική ηλικία βρίσκεται όλος ο αρνητικός προγραμματισμός, τραυματικές εμπειρίες, από την οικογένεια, περιβάλλον όπου αποτυπώνονται στον υποσυνείδητο νου και εκδηλώνονται με διαφορές συμπεριφορές και προβλήματα στην παιδική και ενήλικη ζωή μας.

Πως η ύπνωση είναι μια διαφορετική κατάσταση από τον ύπνο.

Η ύπνωση δεν είναι ύπνος. Είναι μια κατάσταση που μπαίνουμε πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως όταν οδηγούμε, διαβάζουμε ένα βιβλίο, 5 λεπτά πριν και μετά τον ύπνο όταν οι εγκεφαλικοί μας παλμοί επιβραδύνονται σε μια συχνότητα που λέγεται "άλφα". Σε αυτήν την κατάσταση βρίσκετε το άτομο στην ύπνωση.

Το άτομο δεν κοιμάται απλά χαλαρώνει βαθιά, έχει πλήρη αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ακούει τα πάντα και ανά πάσα στιγμή εφόσον θελήσει μπορεί να διακόψει την ύπνωση και να βγει από αυτήν την κατάσταση.

Στην υπνοθεραπεία χρειάζεται η πλήρης συμμέτοχη του ατόμου, να θέλει να κάνει την αλλαγή στο πρόβλημα που τον απασχολεί.

Στην υπνοθεραπεία ο υπνοθεραπευτής δεν μπορεί να περάσει τίποτα στον υποσυνείδητο νου του πελάτη που δεν αρμόζει με τον χαρακτήρα και το ηθικό του.

Η υπνοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική θεραπεία και ως συμπληρωματική θεραπεία για να φέρει την αλλαγή σε μια κατάσταση.

Μέσω τις υπνοθεραπείας μπορεί να βρει λύσεις ο κάθε άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής του - όχι μόνο σε θέματα υγείας - και να φέρει την επιθυμητή αλλαγή.


Την υπνοθεραπεία την εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις:

 • Άγχος / Στρες

 • Ψυχοσωματικές καταστάσεις

 • Φοβίες/Φόβους

 • Κατάθλιψης μόνο συμπληρωματικά

 • Τραυματικές εμπειρίες που έχουν βιώσει

 • Συναισθηματικού πόνου η απώλεια αγαπημένων ανθρώπων στην οικογένεια

 • Διακοπή καπνίσματος

 • Απώλεια Βάρους

 • Απαλλαγή προβλημάτων από την παιδική ηλικία, πλακούντα η προηγουμένων ζωών μέσω αναδρομής ύπνωσης

 • Απόκτηση Αυτοπεποίθησης / Αυτοεκτίμησης

 • Καλύτερη συγκέντρωση

 • Καλύτερη απόδοση στα Μαθήματα /Δουλειά /Εξεταστική

 • Να γίνει κάποιος ποιο δημιουργικός

 • Επίτευξη Στόχων

 • Ενίσχυση της μνήμης

 • Σεξουαλικές δυσλειτουργίες

 • Δημιουργία/ Αρμόνικες Σχέσεις

 • Διαχείριση και απαλλαγή κακών συνηθειών (αλκοόλ, δάγκωμα νυχιών)

 • Βελτίωση συμπεριφοράς

 • Απαλλαγή από χρόνιους πόνους

 • Για την αϋπνία

 • Κρίσης πανικού (συμπληρωματικά)

 • Ευερέθιστο έντερο

 • Στην μικρές χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς κλινικό αναισθητικό (με την παρουσία γιατρού) όπως στην οδοντιατρική, τοκετούς κ.τ.λ. απλά το άτομο δεν νιώθει τον πόνο και έχει πλήρως τις αισθήσεις του, ακούει και νιώθει τα πάντα.

 • Στην χειρουργική (μικροεπεμβάσεις ) μόνο αν το ζητήσει κανείς


Στη υπνοθεραπεία μπορούν να μπουν όλοι από ηλικία 4-65 ετών.

Δεν είναι δεκτικοί στην ύπνωση ένα μικρό ποσοστό των 5%.

Προσοχή: Στην ύπνωση δεν μπαίνουν άτομα :

Άτομα με σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή, βαριές ψυχιατρικές κατάστασης που περνούν βαριά ψυχοφάρμακα και είναι χρόνια υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου, άτομα με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, καρδιοπαθείς.

Τι δεν μπορεί να κάνει η υπνοθεραπεία

 1. Δεν μπορεί να αλλάξει την βασική προσωπικότητα κάποιου

 2. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί στην πραγματικότητα

 3. Δεν μπορεί να θεραπεύει ιατρικής φύσεως ασθενές, απλά εδώ αν κάποιο άτομο το θελήσει μπορεί να βοηθηθεί στο να απαλλαγεί από άγχος και στρες, από σωματικό πόνο ή τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να είναι και η αίτια που εκδηλώθηκε η πάθηση. Απλά ενδυναμώνει το άτομο και μπορεί να έχει ποιο καλύτερα αποτελέσματα στην ιατρική θεραπεία που ακόλουθη για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΓΛΟΣΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

ΓΡΗΓΟΡΑ - ΕΥΚΟΛΑ - ΑΝΩΔΥΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

 • Θες πολύ να το κόψεις και όλο το αναβάλλεις;

 • Προσπαθείς πολύ να το κόψεις;

 • Καπνίζεις παρά πολλά χρόνια και νομίζεις ότι δεν μπορείς να το κόψεις;

Τώρα είναι η στιγμή να το κόψεις οριστικά !!!

ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΑ

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

ΖΗΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ


Πως θα σε βοηθήσει η υπνοθεραπεία στην διακοπή καπνίσματος;

 • Θα βρούμε τις αίτιες που σε κάνουν και καπνίζεις και θα τις αντικαταστήσουμε με καινούριους τρόπους, χωρίς να χρειάζεται να καπνίζεις.

 • Το άγχος ο κύριος παράγοντας που σε σπρώχνει στο κάπνισμα, θα σε μάθουμε να το χειρίζεσαι χωρίς να χρειάζεσαι υποκατάστατο το τσιγάρο.

 • Θα αλλάξουμε τη συνήθεια του καπνίσματος και θα προγραμματίσουμε τον υποσυνείδητο νου με καινούριες συνήθειες χωρίς το τσιγάρο, χωρίς άγχος.


ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Η διαδικασία του Προγράμματος διαρκεί 4-6 ώρες μια συνέδρια μόνο.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας, από εκείνη τη στιγμή είσαι ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ.

 • Με γρήγορο - Άμεσο Τρόπο

 • Με υψηλά ποσοστά

Με τη διακοπή καπνίσματος θα αρχίσει το σώμα σου να αποκαταστεί τις βλάβες που είχε υποστεί και θα ανακαλύψεις το τεράστια οφέλη το να μπορείς να αναπνέεις ελευθέρα, να μπορείς να τρέχεις, να είσαι γεμάτος ενέργεια, να νιώθεις πολύ νεότερος, να χαίρεσαι την τέλεια υγεία, ευεξία στο σώμα σώμα σου την κάθε στιγμή και να έχεις μακροζωία.


ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ !!! ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ !!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 90%

ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΝΟΥ

Θέλεις πολύ να διώξεις τα περιττά κιλά και δεν ξέρεις πως;

Δοκίμασες τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα;

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΝΩΔΥΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Τέρμα οι παλιές συνήθειες που σε κάνουν και παχαίνεις.

Επαναπρογραμματισμός του νου με καινούριες συνήθειες.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ !!! ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ !!!

Θα σταματήσεις τις ανθυγιεινές τροφές, θα αρχίσει ο μεταβολισμός σου να λειτουργεί κανονικά. Θα αποκτήσεις το σώμα που λαχταράς.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Έχουμε βουλιμία για να καλύψουμε ψυχοσωματικές καταστάσεις, ανεκπλήρωτες επιθυμίες που μας προκαλούν άγχος, θυμό και τότε ξεκινάει ο κύκλος της υπερφαγίας. Τρώμε για να καλύψουμε προσωρινά το άγχος, την απογοήτευση, το συναισθηματικό πόνο, να έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι που μας αποσπά προσωρινά την προσοχή και μας κάνει να αποδράσουμε από κάποια δυσάρεστη σκέψη και δυσάρεστη κατάσταση. Όμως όσο πιο πολύ κλεινόμαστε στον εαυτό μας και καταφεύγουμε στο φαγητό τόσο ποιο πολύ τρώμε διάφορα, εκτονώνεται ο οργανισμός πέφτουμε σε κατάθλιψη, παλεύουμε να χάσουμε κιλά χωρίς αποτέλεσμα, κάνουμε δίαιτες, γυμναστήρια χάνουμε μερικά κιλά και τα ξαναπαίρνουμε γιατί παραιτούμαστε. Κύκλος χωρίς τέλος με περισσότερα κιλά με οδυνηρές συνέπειες για την υγεία μετά από μερικά χρόνια. Σκέτη απογοήτευση.

Γιατί; Γιατί την απόφαση δεν την παίρνεις με τον υποσυνείδητο νου σου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΦΟΒΙΕΣ & ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι φοβία και ποια είναι η αίτια.

Φοβία μπορεί να είναι ένας παράλογος η ένας πραγματικός φόβος.

Είναι ένας φόβος που δημιουργείται - ενεργοποιείται όταν ερχόμαστε σε επαφή με ένα συγκεκριμένο ερέθισμα, όπως ένα πράγμα, κατάσταση ή δραστηριότητα.

Για πόλους ανθρώπους μια φοβία μπορεί να είναι διαχωρίσιμη και για άλλος να να είναι πολύ δυσάρεστη και οδυνηρή να προκαλεί μέχρι και κρίσεις πανικού και να δημιουργήσει πολλαπλές φοβίες με αποτέλεσμα να ελέγχει στην κυριολεξία την ζωή του ατόμου και να τον εγκλωβίσει. Η αίτια ενός φόβου πραγματικού η φανταστικού προέρχεται από ένα τραυματικό γεγονός που συναινεί στην παιδική ηλικία και ήταν το πραγματικό γεγονός που δημιούργησε αυτήν την αντίδραση. Μπορεί το άτομο αυτό το αρχικό γεγονός που συναινεί να μην το θυμάται καν, το αρχικό γεγονός μπορεί να έχει κατασταλεί. Καταστολή της μνήμης συμβαίνει γιατί ο υποσυνείδητος νους λειτουργεί με τέτοιον τρόπο για να μας προστατέψει (να μην θυμηθούμε το γεγονός συνειδητά όταν έχουμε υποστεί μια πολύ τραυματική και οδυνηρή εμπειρία) και μας κρατεί υποσυνείδητα μακριά από το γεγονός δεν το φανερώνει στον συνειδητό νου.

ΦΟΒΙΕΣ & ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Υπνοθεραπεία πάει το άτομο μέσω της αναδρομής στην παιδική ηλικία, στο αρχικό γεγονός, στην αίτια, εκεί που βρίσκεται η κρυμμένη μνήμη του υποσυνείδητου και να την εξαλείψει απελευθερώνοντας το άτομο από αυτήν την φοβία.

Όταν βρεθεί η αρχική αίτια που προκάλεσε το φόβο και απελευθερωθούν αυτά τα συναισθήματα που συνδέονται με το αρχικό γεγονός ο φόβος θα διαλύεται.

Οι φοβίες κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες. Οι ποιο κοινές φοβίες είναι:

 • Φόβος στην ένεση, βελόνα

 • Αεροπλάνο

 • Στο αίμα

 • Οδήγηση

 • Ασανσέρ

 • Σκοτάδι

 • Κλειστοφοβία

 • Κολύμβηση

 • Μικρόβια

 • Φόβος θανάτου

 • Διάφορα έντομα (κατσαρίδες, αράχνες)

 • Ερπετά

 • Αστραπές

 • Κλειστοί χώροι

 • Ύψος

 • Φωτιά


ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΦΟΒΙΕΣ

 • Αγοραφοβία

 • Φόβος δημόσιας ομιλίας

 • Φόβος να μιλήσουμε στο αντίθετο φύλο

 • Κοκκίνισμα

 • Φόβος να μιλήσουμε σε άτομα εξουσίας (προϊστάμενο, διευθυντή, δάσκαλο, γονέα)

 • Φόβος απόρριψης

 • Φόβος επιτυχίας

 • Φόβος αποτυχίας

 • Φόβος οδοντιάτρου

 • Φόβος γυναικολόγου


Αν έχουμε κάποια φοβία απ’ αυτές καλά είναι να ζητήσουμε βοήθεια και να τις εξαλείψουμε όσο ποιο νωρίς και γρήγορα γιατί μια φοβία μπορεί να μείνει ένας απλός φόβος ή να ενεργοποιήσει πολλαπλές αντιδράσεις και να ελέγχουν την ζωή μας κυριολεκτικά σε κάθε επίπεδο.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΑΓΧΟΣ / ΣΤΡΕΣ & ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 • Είστε καθημερινά στην ένταση;

 • Νιώθετε ότι είστε στην πρίζα;

 • Νιώθετε ανησυχία για την καθημερινότητα, για το μέλλον;

 • Είστε διαρκώς φορτισμένη, με νευρά τεντωμένα συνεχώς;

 • Νιώθετε δυσφορία, πανικό;

Το συσσωρευμένο στρες μπορεί να γίνει άγχος.

Τα άγχος και το στρες σε κανονικά επίπεδα μέχρι ενός σημείου μπορεί να είναι θετικά γιατί μας παρακινούν για επίτευξη στόχων.

Αλλά αν είμαστε συνέχεια σε μια κατάσταση άγχους, στρες, διαρκούς φόρτισης, υπερέντασης, ανησυχίας, με νευρά και θυμό, αυτό μπορεί να να προκαλέσει δυσφορία και πανικό, ψυχοσωματικές καταστάσεις και να νιώθουμε ότι κινδυνεύει η ζωή και η υγεία μας, τα όποια επιδεινώνουν την κατάσταση άγχους και δημιουργούν περισσότερες ψυχοσωματικές καταστάσεις με συνέπεια πολλά προβλήματα υγείας και έτσι συνεχίζεται ένας φαύλος κύκλος.

Το άγχος σε κανονικά επίπεδα είναι υγεία, ένας έμφυτος μηχανισμός που μας βοηθάει στην επιβίωση, ενισχύοντας τις αντιδράσεις μας σε στιγμές κίνδυνου.

Όταν το άγχος και το στρες βρίσκονται σε υψηλή επίπεδα και για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποτελούν πρόβλημα γιατί έχουν επιπτώσεις στην ψυχολογία και την οργανική υγεία.


Ενδείξεις Άγχους:

 • Όταν είμαστε νιώθουμε συνεχώς ένταση

 • Όταν νιώθουμε ότι είμαστε συνεχώς στην πρίζα

 • Όταν έχουμε χάσει τη χαρούμενη διάθεση

 • Όταν δεν μπορούμε να αποδώσουμε στις δραστηριότητες της καθημερινές μας

 • Όταν κάνουμε συνεχώς αρνητικές σκέψεις

 • Όταν έχουμε αϋπνίες

 • Όταν όλα στη ζωή μας φαίνονται δύσκολα, περίπλοκα, ζωή χωρίς νόημα

 • Όταν καθημερινά νιώθουμε χωρίς διάθεση και αποκομμένοι


Σωματικά συμπτώματα του άγχους:

 • Ευερέθιστο έντερο

 • Πεπτικές διαταραχές, φούσκωμα

 • Πονοκέφαλοι συχνοί

 • Δυσκολία αναπνοής

 • Τρέμουλο

 • Μειωμένη συγκέντρωση

 • Εκρήξεις θυμού

 • Ξηροστομία

 • Εφιδρώσεις

 • Αϋπνίες

 • Σεξουαλικά προβλήματα

 • Αίσθημα ναυτίας

 • Αλλεργίες

 • Δερματικό έκζεμα

 • Τραυλίσματα

 • Βραχνάδα φωνής

 • Κόπωση, κούραση

 • Ταχυπαλμίες


Σοβαρά προβλήματα άγχους:

 • Κρίσεις πανικού

 • Αγοραφοβία

 • Εμμονές

 • Ψυχαναγκασμός

 • Κατάθλιψη


ΖΗΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

ΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !!!

Ανάδρομη Ύπνωση | Ατομική Συνεδρία

Η ανάδρομη ύπνωση είναι ένας ασφαλής τρόπος χαλάρωσης. Το άτομο έχει την πλήρη συνείδηση του χώρου και του χρόνου. Υπό την καθοδήγηση μου το άτομο εισέρχεται σε μία βαθιά χαλάρωση και μπορεί να διευρύνει και να ανακαλύψει καταστάσεις, γεγονότα, μπλοκαρίσματα, μοτίβα και καταγραφές που είχαν γίνει στον ασυνείδητο νου του στην παιδική του ηλικία ή σε προηγούμενες ζωές.

Μέσα από την ανάδρομη ύπνωση όλες οι δυσαρμονικές καταστάσεις που επηρεάζουν την τωρινή ζωή του ατόμου απελευθερώνονται και το άτομο εξελίσσεται αφήνοντας πίσω το παρελθόν που δεν ανταποκρίνεται στην τωρινή ζωή του.

Μετά την θεραπεία το άτομο συνειδητοποιεί τις διάφορες συμπεριφορές του, που τον επηρέαζαν στην τωρινή ζωή του και απαλλάσσεται από προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του, αισθάνεται γεμάτος ενέργεια, έχει πιο δημιουργικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, παίρνει αποφάσεις για την ζωή του, γίνεται κυρίαρχος το εαυτού του και ανακαλύπτει τον σκοπό της ζωής του.

Συνεδρία 1 ώρας, κόστος: 90 ευρώ

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therαpy)

Προσοχή: Στην ανάδρομη ύπνωση δεν μπαίνουν άτομα με διπολική διαταραχή, με σχιζοφρένεια, με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και άτομα που είναι υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου για βαριές ψυχιατρικές παθήσεις. Γι' αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ιατρούς.

Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.


 • Τζούλη Μήτση, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, INTERNACIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy - The Essex Institute of Clinical Hypnosis

 • NLP - Neurolinguιstic Programming (Νευρο-Γλωσσικός- Προγραμματισμός) Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης


Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.