Κρυσταλλοθεραπεία - Ατομική Συνεδρία


Οι κρύσταλλοι ήδη από τους αρχαίους πολιτισμούς, είναι γνωστοί για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους Αιγύπτιους σε συνταγές για προστασία από αρνητικές και πλανητικές επιδράσεις και σε κρυσταλλικά ιάματα που τα έδιναν για θεραπείες. Μέσα από τις παλμικές δονήσεις που εκπέμπουν μπορούν να θεραπεύσουν διάφορες καταστάσεις.

Έτσι κατά την διάρκεια της συνεδρίας και μέσα από συντονισμούς που γίνονται στους κρυστάλλους με τις υψηλότερες αγγελικές ενέργειες, δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο και ενεργοποιείται η όποια κατάσταση και πρόβλημα υπάρχει για να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Καθαρίζοντας την αύρα και τα ενεργειακά μας κέντρα και αφαιρώντας την αρνητική ενέργεια από το σημείο που πάσχει, μέσω των υψηλότερων ενεργειακών δονήσεων των κρυστάλλων, επέρχεται η θεραπεία.

Με την κρυσταλλοθεραπεία μπορούμε να θεραπεύσουμε διάφορα προβλήματα σε οποιονδήποτε τομέα. Οι κρύσταλλοι μπορούν να ενεργοποιηθούν με το φως του ήλιου, με το φως της σελήνης, με τον ήχο και με την αγγελική ενεργεία. Στο τέλος της θεραπείας θα σας δοθούν κρυσταλλικά σκευάσματα ενεργοποιημένα που θα ενισχύσουν περαιτέρω την θεραπεία σας.


Συνεδρία 1 ώρας: 50 ευρώ

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.