Υπνοθεραπεία - Ατομική Συνεδρία


Η υπνοθεραπεία είναι μια ασφαλής και φυσική κατάσταση χαλάρωσης. Ο θεραπευμένος έχει πλήρη αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Ο σκοπός της ύπνωσης είναι να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μας και να δούμε τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε από το παρελθόν μας. Με την υπνοθεραπεία το άτομο με την βοήθεια του θεραπευτή εισέρχεται σε βαθιά χαλάρωση και ηρεμία κι έτσι ώστε παλιά μοτίβα, γεγονότα και τραυματικές εμπειρίες απαγκιστρώνονται και απελευθερώνονται.

Μέσα από την υπνοθεραπεία ο ασυνείδητος νους εισέρχεται σε βαθιά επαφή με το αρχικό προσχέδιο μιας τέλειας υγείας και θεραπείας που υπάρχει στα βαθύτερα επίπεδα του ασυνείδητου νου και μεταφέρει το σχέδιο, το οποίο χρησιμοποιεί ο συνειδητός νους, για να δημιουργήσει το σώμα.

Η υπνοθεραπεία εφαρμόζεται εδώ και 50 χρόνια και έχει αποδειχθεί ότι έχει καταπληκτικά αποτελέσματα για να ξεπεράσουμε διάφορα προβλήματα και καταστάσεις στη ζωή μας. Όλος και περισσότερος κόσμος καταφεύγει τα τελευταία χρόνια στη μέθοδο της υπνοθεραπείας. Η υπνοθεραπεία δεν είναι για όλους. Υπάρχει ένα ποσοστό 80% που είναι δεκτικοί στην υπνοθεραπεία κι ένα μικρό ποσοστό 20% που δεν είναι δεκτικό.

Στην υπνοθεραπεία απαιτούνται πλήρως η συμμετοχή και η θέληση του θεραπευόμενου. Στην πρώτη συνεδρία γίνεται ένα test και τα άτομα που είναι δεκτικά προχωρούν και κλείνουμε ραντεβού για να συνεχίσουμε τις συνεδρίες. Στο πρώτο ραντεβού δε χρεώνεστε τίποτα.

Μέσω της ύπνωσης θα εντοπιστούν μηχανισμοί και θα ενεργοποιηθούν προκειμένου να έρθει η θεραπεία. Το άτομο μπορεί να αντιληφθεί και να δει σαν όνειρο την αιτία του προβλήματος και ο υπνοθεραπευτής δίνει εντολές και επαναπρογραμματίζει τον ασυνείδητο νου με θετικές υποβολές, για να επιτευχθεί ο στόχος της θεραπείας. Με κάθε θεραπεία θα αισθάνεστε όλο και πιο χαλαροί.

Η υπνοθεραπεία εφαρμόζεται στις εξής καταστάσεις:

 • Άγχους

 • Κατάθλιψης

 • Φοβίας

 • Τραυματικών εμπειριών

 • Κρίσεις πανικού

 • Σεξουαλικών δυσλειτουργιών

 • Για διακοπή του καπνίσματος

 • Για απώλεια βάρους

 • Για απεξάρτηση από το αλκοόλ

 • Για στυτική δυσλειτουργία

 • Για οργασμική δυσλειτουργία

 • Για θεραπεία χρόνιων πόνων

Μέσω της ύπνωσης, το άτομο απαλλάσσεται από πόνους και καταστάσεις που τον ταλαιπωρούσαν, νιώθει ηρεμία, διαύγεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του. Το κάθε άτομο δέχεται διαφορετικά την υπνοθεραπεία. Εφαρμόζεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω και σε ενήλικους μέχρι 65 ετών.

Συνεδρία 1 ώρας, κόστος: 50 ευρώ (και το κόστος αλλάζει ανάλογα με την θεραπεία που θα κάνετε)

Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Προσοχή: Στην υπνοθεραπεία δεν μπαίνουν άτομα με διπολική διαταραχή, με σχιζοφρένεια, με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και άτομα που είναι υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου για βαριές ψυχιατρικές παθήσεις. Γι' αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ιατρούς.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.