Secret Alchemy, Σπρέυ Αρχαγγέλων & Αναληφθέντων Δασκάλων

ΣΠΡΕΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ & ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Για το χώρο και την αύρα σώματος. Κατάλληλα για κάθε χώρο: Σπίτι, Γραφείο, Μαγαζί, Επιχειρήσεις κλπ.

Ένας γρήγορος τρόπος να τονώσετε την ενέργεια σας. Απελευθερώνονται τα αιθέρια έλαια και οι ενοριακές δονήσεις του μπουκαλιού. Ψεκάστε 2-3 φορές στο κέντρο του χώρου σας και στις γωνίες και 2-3 φορές στην αύρα, πάνω από το κεφάλι και τους ώμους σας.

Άγιος Γερμανός

Συνειδητή σύνδεση με τον πνευματικό κόσμο. Φανερώνει την αληθινή μας υπηρεσία στον κόσμο γειώνοντας την αποστολή και τον σκοπό μας εδώ. Βελτιώνει την ικανότητα ανταπόκρισης προς τους όλους. Αναπτύσσοντας το κουράγιο μας βοηθάει να τιμήσουμε το μυστήριο για να ακούμε καλύτερα τη φωνή μέσα μας.

Μετουσιώνει και απελευθερώνει την αρνητικότητα σε άλλα τα επίπεδα. Χαλαρώνει από το άγχος βοηθήσει να συγκεντρωνόμαστε καλύτερα και άκοπη ευημερία.

Αντιστοιχίες: 2ο Τσάκρα

Ποιότητες: Μετουσίωση, Ιόχρου Φλόγα, Οργάνωση, Ευημερία

Ο θεός επιλεγεί τον τέλειο χρόνο! Όλα Λειτουργούν με θεια τάξη!

Τιμή: 22,00€

Λαίδη Πόρσια

Φέρνει διαύγεια και αρμονία με το όλον.

Βοηθάει να δούμε πιο καθαρά τον εαυτό μας. Βοηθάει να συνδεθούμε πραγματικά με άλλα τα επίπεδα ζωής και ενεργείας με καθαρή νοητική εστίαση.

Κάνει καλό για τις λάθος ελπίδες, αγωνία, την κατάθλιψη και απόγνωση. Αντίληψη ορίων.

Η γαληνή της ευρύτερης άποψης, παρά η υπερδραστηριότητα του διαδίκου τρόπου σκέψης. Προσφέρει ηρεμία και γαληνή στις κρίσιμες στιγμές. Απαλύνει τον έντονο θυμό η την απόγνωση όταν αισθανόμαστε ότι ξεσπάμε πάνω στους άλλους.

Αντιστοιχία: 2ο Τσάκρα

Ποιότητες: Έλεος , Σοφία, Αναγέννηση, Διάκριση, Μη Κριτική.

Στην αγάπη, δεν υπάρχει κριτική. Αγάπη αγκαλιάζει!

Τιμή: 22,00€

Λαίδη Νάντα

Εξαιρετικό βάλσαμο για το συνθηματικό κέντρο μας βοηθάει να αφουγκραστούμε εύσπλαχνα. Διεγείρει την ικανότητα να δεχόμαστε και να νιώθουμε αγάπη φροντίδα και θερμή για τον εαυτό μας και τους άλλους. Μειώνει το φόβο και την αγωνία, διαλύει την αρνητική ενεργεία και έτσι λειτουργεί. Θεραπεία και αφουγκρασμός για το θηλυκό. Βοηθάει σε καταστάσεις πένθους αλλά και γενικότερα σε όλες τις μεταβάσεις. Ενεργοποιεί την εισροή της ανώτερης πνευματικής αγάπης.

Αντιστοιχία: 3ο Τσάκρα

Ποιότητες: Ανιδιοτελής Αγάπη, Αφοβία, Μεταβάσεις, Αποδοχή

Ελευθερώνω το παρελθόν και προχωρώ στη ζωή μου.

Τιμή: 22,00€

Γέσουα Χριστός

Ανοίγει τα τσάρκα για να λάβουν αγάπη. Καθαρίζει το νου και τα ταραγμένα συναισθήματα. Επιστροφή στην απλότητα της καρδιάς και του νου. Συνεπώς ελευθερία και ανάδυση σοφών λύσεων. Φέρνει ειρήνη, αγάπη, ενότητα, αποδοχή και συγχώρεση. Η έλευση του ουρανού στη γη. Για να βρούμε πραγματική γαληνή να βγούμε από την πολυπλοκότητα και να μπούμε στην ηρεμία του πνεύματος. Επαφή με τον εσωτερικό διδάσκαλο.

Αντιστοιχία: 3ο Τσάκρα

Ποιότητες: Αγάπη, Αλήθεια, Συγχώρεση, Χάρη, Μύηση

Είμαι πάντοτε ασφαλής γιατί ο θεός είναι πάντοτε παρόν!

Τιμή: 22,00€

Κουάν Γιν

Bοηθούν να έρθει ισότητα και ειρήνη. Υποστηρίζει τις ντελικάτες και ευαίσθητες υπάρξεις με θεϊκή μητρική αγάπη. Αυξάνει τη φροντίδα και τη συμπόνια, την ανανέωση, τη χαλάρωση και την αυτό αποδοχή.

Η κατανόηση, η θηλυκή ηγεσία, η συμπόνια και η αλληλεγγύη με τους άλλους αυξάνονται.

Σταθεροποιεί τη διάθεση, ενθαρρύνει τη θεραπεία και την εμπιστοσύνη στην αστική τάξη της ζωής. Ανάγει την καρδιά, έλκει αγάπη προς το μέρος μας.

Αντιστοιχία: 4ο-6ο Τσάκρα

Ποιότητες: Συμπόνια, Ευσπλαχνία, Ειρήνη, Έλεος, Ανακούφιση.

Δίνω στον εαυτό μου την καλοσύνη και τη συμπόνια που θα έδινα σε άλλους.

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Φέρνει την αίσθηση προστασίας. Όταν νιώθουμε συντετριμμένοι μας βοήθα να εισέλθουμε και πάλι στη ροή της ζωής. Μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε την καθοδήγηση που λαμβάνουμε. Καθαρίζει, κεντράρει, ηρεμεί. Αυξάνει την αντίληψη και την επικοινωνία. Βοηθάει να απελευθερωθούν τα αρνητικά πρότυπα σκέψης. Μας υποστηρίζει να αφήσουμε πίσω μας τις έντονες φοβίες και ανησυχίες.

Αντιστοιχία: 3ο-5ο Τσάκρα

Ποιότητες: Προστασία, Κουράγιο, Δικαιοσύνη, Πίστη, Εμπιστοσύνη

Απελευθερώνω το φόβο και αγκαλιάζω την εμπιστοσύνη !

Διεκδικώ τη δύναμη μου και εμπιστεύομαι τη ροή!

Τιμή: 22,00€

Ελ Μορύα

Αυξάνει την εσωτερική μας δύναμη για να αντιμετωπίσουμε καταπιεστικούς ανθρώπους και δυσκολίες και μας βοηθάει να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα. Δυναμώνει την προσωπική θέληση και μας παρακινεί να τα καταφέρουμε. Χρήσιμο όταν υπάρχει ανάγκη καθοδήγησης και εστίασης. Εξισορροπεί τέλεια τη δύναμη και την αγάπη για να έρθει η ελευθερία ενισχύοντας την αυτογνωσία. Εμπιστοσύνη, και ευθυγράμμιση με τη θεϊκή θέληση.

Σθένος να βάλουμε όρια όταν υπάρχει καταπάτηση.

Αντιστοιχία: 7ο Τσάκρα

Ποιότητες: Θέληση, Δύναμη, Παράδοση, Υπέρβαση

Επιτρέπω στο σχέδιο του θεού να αντικαταστήσει το δικό μου!

Τιμή: 22,00€

Κουτχούμι

Ζωτικότητα, αισιοδοξία. Μειώνει την αμφιβολία και την αμφισβήτηση. Βοηθάει στη σύνδεση μας με τους αγγέλους. Δυναμώνει τη δόνηση μας, εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας επαναφέροντας τα πράγματα στον κανονικό τους ρυθμό. Διεγείρει τον ανώτερο νου και μειώνει τη θλίψη επαναφέροντας τη χαρά. Βοήθαει να βρούμε το κίνητρο στη ζωή μας. Θεραπεία τραυμάτων από το παρελθόν, σοκ και βαθιές συναισθηματικές εντάσεις.

Αντιστοιχία: 4ο Τσάκρα

Ποιότητες: Υπευθυνότητα, Θεραπεία, Γνώση και Ενόραση

Η ευτυχία μου εξαρτάται από μένα. Σήμερα επιλέγω τη χαρά.

Τιμή: 22,00€

Σέραπις Μπέυ

Ξεκαθαρίζει την επικοινωνία με τον εαυτό μας και την αληθινή μας ταυτότητα. Μας βοηθάει να μάθουμε από τις παρελθούσες εμπειρίες. Δίνει σεβασμό και ηρεμία. Σταθεροποιεί τη διάθεση μας. Ανάκτηση της δύναμης μετά από μακρά ασθένεια. Για εμμονές και εθισμούς. Εξαγνίζει, χαλαρώνει, εναρμονίζει τη σκέψη. Μας φέρνει σε επαφή με τις αισθήσεις μας. Φέρνει επίγνωση το ποσό εύθραυστοι είμαστε εμείς και οι άλλοι επίσης. Για να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας.

Αντιστοιχία: 5ο Τσάκρα

Ποιότητες: Διοχέτευση, Εξαγνισμός, Εναρμόνιση, Ανανέωση

Έχω τη δύναμη να δημιουργώ παράδεισο όπου κι αν βρίσκομαι.

Τιμή: 22,00€

Ιλαρίων

Καθαρίζει τη νοητική σύγχυση απελευθερώνει από το άγχος, στρες, πανικό. Βοηθάει στην επιλογή κατεύθυνσης και λήψεις αποφάσεων όταν υπάρχει λίγος χρόνος για να δώσουμε στον εαυτό μας χώρο και το χρόνο και την κατεύθυνση που χρειαζόμαστε, αλλά και να σεβαστούμε επίσης το χώρο και το χρόνο και τη κατεύθυνση των άλλων. Σταθερότητα στην αλήθεια και στις άξιες της καρδιάς. Κινεί την ενέργεια και ανοίγει το μονοπάτι. Αγνή καρδιά γεμάτη αγάπη.

Αντιστοιχία: 6ο Τσάκρα

Ποιότητες: Σταθερότητα, Νέα Κατεύθυνση, Σκοπός , Προσευχή

Αφήνω το παλιό και κάνω χώρο για το καινούριο και το καλύτερο.

Τιμή: 22,00€

Άρχοντας Βούδας

Φέρνει αρμονία στο νου. Ανοίγει την καρδιά στην ενότητα. Βοηθάει να αναγνωρίσουμε την ενότητα με όλα τα όντα στη ζωή. Ενθαρρύνει τη βαθιά ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση μέσα μας. Ανάκτηση τις σοφίας από τα βάθη του εαυτού. Βαθιά ευγνωμοσύνη. Αυξάνει την ευγένεια και την φροντίδα προς τους άλλους. Μείνε ακίνητος και μαθέ ποιος είσαι για να εκτιμήσουμε το πνεύμα ευγένειας και αγάπης στους άλλους.

Αντιστοιχία: Όλα τα Τσάκρα

Ποιότητες: Συνείδηση, Μη-Νους, Ευγενία, Αταραξία

Κοιτάζω μέσα μου με ησυχία και ανακαλύπτω το φως που είμαι !

Τιμή: 22,00€

Άρχοντας Μελχισεδέκ

Προστατεύει και φέρνει την αίσθηση της ασφάλειας ώστε να είμαστε αυτοί που είμαστε. Άγγιγμα καρδιάς. Για να βρούμε τον ηρώα μέσα μας.

Αρμονία και ροή που συνδέετε με την αφθονία σε άλλα τα πράγματα. Πρόσβαση και αφομοίωση σοφίας. Γλυκαίνει, διαλύει την κριτική και την αρνητικότητα. Βοηθάει να λιώσουν οι πάγοι και η άκαμπτη στάση. Χρυσή δόνηση. Συνοχή πως είμαστε μέρος ενός ευρύτερου όλου για ανακάλυψη τις πληρότητας, επομένως συνειδητοποίηση της προσωπικής εσωτερικής άξιας.

Αντιστοιχία. Όλα τα Τσάρκα.

Ποιότητες: Αλχημεία, Υλοποίηση Ελευθερία, Αφθονία, Βασιλική Συνειδητότητα

Μπορώ να κάνω ότι θα διαλέξω!

Είμαι δίχως όρια! Είμαι ελεύθερος!

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Μέτατρον

Για την επανασύνδεση με το πνεύμα, το ανώτερο φως, τους αγγέλους και τη θεϊκή Παρουσία. Φέρνει φως σε κάθε κατάσταση. Για να δούμε πιο καθαρά και άκριτα την αντανάκλαση μας, έτσι θα μπορούμε να δούμε πιο αντικειμενικά την κάθε κατάσταση. Μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανθούμε και να δυναμώσουμε την υποστήριξη μας προς όφελος όλων, τα ταλέντα, τις ποιότητες και το δυναμικό μέσα μας. Καθαρίζει βαθιά και εναρμονίζει σε άλλα τα επίπεδα. Οξύνει το νου φέρνει νέα ενόραση αίσθηση και λογική.

Αντιστοιχία: 7ο Τσάκρα και Αστέρι της Ψυχής

Ποιότητες: Πνευματική Εξέλιξη, Θεϊκή Ενότητα, Ανάληψη, Ενεργοποίηση

Τα πάντα είναι αντανάκλαση του εαυτού!

Απελευθερώνω οτιδήποτε δεν είναι αγάπη.

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Σάνταλφον

Μας επαναφέρει στη γη και στην πραγματικότητα εδώ. Μας βοηθάει να μένουμε στο κέντρο μας, αντί να νοιαζόμαστε υπερβολικά για τους άλλους δείχνοντας μεγάλη εμπάθεια. Προστατεύει από εφιάλτες. Δυναμώνει και ενισχύει το αυρικό μας πεδίο. Μας συνδέει με τη γη, κεντράρισμα, ενέργεια, επίγνωση. Μας συνδέει με τη γη και τους συνανθρώπους μας. Προστατεύει τα συναισθήματα μας από ανεπιθύμητα αστρικά εμπόδια αλλά και για να μην απορροφούμε φόβους, αρνητικά συναισθήματα και "πράγματα" από τους άλλους.

Αντιστοιχία: 1ο Τσάκρα και Αστέρι της Γης

Ποιότητες: Ισορροπία, Διάκριση, Γείωση, Προστασία

Καθώς αγγίζω τη γη θεραπεύομαι και Θεραπεύω!

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Ισορροπεί τις θύλακες ιδιότητες αλλά και το άνοιγμα της κουνταλίνης. Δυναμώνει τη σύνδεση με τον κοσμικό Νου. Βελτιώνει την ενεργειακή ροή ανάμεσα στους μεσημβρινούς. Μας βοηθάει να αναπτύξουμε την ικανότητα να είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς στον εαυτό μας. Τηλεπάθεια, διαίσθηση και όραμα. Ενθαρρύνει και αναζωογονεί τη νέα ανάπτυξη για να θυμόμαστε τη γλυκύτητα της ζωής όταν κινδυνεύουμε να την ξεχάσουμε.

Δυναμώνει και καθαρίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Αντιστοιχία: 2 Τσάκρα

Ποιότητες: Ανεξαρτησία, Αποκάλυψη, Διαίσθηση, Συναισθηματική Απελευθέρωση

Εμπιστεύομαι τη διαίσθηση μου! Δέχομαι καθοδήγηση κάθε στιγμή!

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Λήψη θεραπείας. Διευκολύνει την αποδέσμευση του παρελθόντος και των επαναλαμβανόμενων μοτίβων που επηρεάζουν την ελευθερία του πνεύματος μας. Για να στραφούμε προς τα μέσα μας. Απελευθέρωση του φόβου για το άγνωστο και προχώρημα μπροστά. Για να κάνουμε ειρήνη με αυτούς που μας έχουν πληγώσει. Συνειδητή επανασύνδεση με την πηγή, επικοινωνία με τους αγγέλους. Μας παρακινεί να αισθανθούμε και να αναγνωρίσουμε ότι η ζωή βρίσκετε στα χεριά μας.

Αντιστοιχία: 4ο Τσάκρα

Ποιότητες: Θεραπεία, Ειρήνη, Διαύγεια, Γνώση, Αλήθεια, Καρδιά.

Χρησιμοποιώ την αλήθεια για να θεραπεύω και να φέρνω γαληνή !

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Μας βοηθάει να δεχόμαστε την Αγάπη των άλλων όπως είναι χωρίς να περιμένουμε την τέλεια αγάπη. Για να βρούμε την τέλεια αγάπη μέσα μας. Μας ανοίγει να συλλάβουμε την ευρύτερη έννοια της αλήθεια, αρμονία και ελπίδα. Ανυψώνει το νου. Μειώνει τη θλίψη επαναφέροντας τη χαρά, την κατεύθυνση στη ζωή και το κίνητρο. Προάγει την καλλιτεχνική έκφραση και παρακινεί να βγούμε από την απάθεια και το λήθαργο. Καλλιεργεί την αξία της ομορφιάς. Ξεκουράζει εν σταλάζοντας την αίσθηση της εστίας.

Αντιστοιχία: 3ο και 7ο Τσάκρα

Ποιότητες: Φώτιση, Ομορφιά, Έμπνευση, Αρμονία

Κάθε στιγμή, λεπτό προς λεπτό, αναγνωρίζω την ομορφιά γύρω μου!

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Καμουήλ

Βοηθάει σε όλες τις σχέσεις και τις καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας. Φέρνει θέρμη διαλύοντας τις εντάσεις και τη δυσαρέσκεια. Για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Μας βοηθάει να αντιληφθούμε την ορθή χρήση της δύναμης, πότε να προχωρήσουμε και πότε να χαλαρώσουμε ή πότε να βάζουμε όρια όταν υπάρχει εκμετάλλευση και καταπάτηση. Καλλιεργεί τη σιγουριά για τον εαυτό μας, την αυτοπειθαρχία, και το σεβασμό.

Τονώνει την ενεργεία μας και μας βγάζει από τη νωθρότητα.

Αναπτύσσει την ανώτερη πνευματική αγάπη.

Αντιστοιχία: 4ο Τσάκρα

Ποιότητες: Αυτοπειθαρχία, Αυτοπεποίθηση, Αυτοσεβασμός, Ενέργεια , Ζωτικότητα

Περνώ θέση για το ποιος είμαι και το τι είμαι!

Με θάρρος απελευθερώνω το παλιό!

Τιμή: 22,00€

Αρχάγγελος Ουριήλ

Ενσταλάζει θετικά συναισθήματα αγάπης, ειρήνης και συνεργασίας στο περιβάλλον μας. Μειώνει τον ανταγωνισμό και την εχθρότητα στη ζωή μας. Εναρμονίζει κάθε διαπροσωπική η ομαδική εχθρότητα. Απομακρύνει τις προκαταλήψεις. Φέρνει ειρήνη, διώχνει τη νευρική ένταση, το άγχος και το στρες. Ιδιαίτερα χρήσιμο στα ζευγάρια, για να ανοιχτούν περισσότερο μεταξύ τους με αρμονικό τρόπο. Υποστηρίζει την ανάπτυξη της καθαρής διαισθητικής αντίληψης. Η ανώτερη σοφία και η καθοδήγηση αναδύεται στο συνειδητό νου.

Αντιστοιχία: 1ο και 4ο Τσάκρα

Ποιότητες: Διαισθητική Αντίληψη, Ειρηνοποιός,

Θεϊκό Φως, Ορθές Επιλογές

Αφήνω τον αγώνα και επιτρέπω στο Πνεύμα να φανερώσει το καλύτερο για μένα !

Τιμή: 22,00€

Μητέρα Μαρία

Φέρνει διαύγεια στις αισθήσεις, συνδέοντας καρδιά και νου με το εσωτερικό φως, για να μπορούμε να βλέπουμε πιο καθαρά τις πλευρές μιας κατάστασης. Βοηθάει να έρθουμε σε ισορροπία και αρμονία συνδέοντας μας με συναισθήματα αγάπης. Η αγάπη εκδηλώνεται με απτές πράξεις. Με την υπομονή μαθαίνουμε την αξία της ύπαρξης. Δεν είναι αυτό που κάνουμε αλλά ο τρόπος που το κάνουμε, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά! Το κίνητρο μας μπορεί να μας βοηθήσει να ζούμε κάθε στιγμή με ευσπλαχνία.

Αντιστοιχία: 4ο και 6ο Τσάκρα

Ποιότητες: Ευαισθησία, Στοργή, Θαλπωρή, Θεϊκή Αγάπη

Δίνω όλη την αγάπη που θέλω να πάρω!

Όσο περισσότερο αγαπώ τόσο πιο ευτυχισμένος γίνομαι.

Τιμή: 22,00€

Μαρία Μαγδαληνή

Μας βοηθάει στη σύνδεση με την πηγή της καρδιάς. Κατευνάζει τα συναισθήματα, ηρεμεί το νου.

Εξισορροπεί την αρσενική και την θηλυκή πλευρά του εαυτού. Μας ευθυγραμμίζει στο κέντρο μας, φέρνοντας τη θεραπεία, εμπιστοσύνη και καθοδήγηση.

Κάθε μπουκάλι είναι ενεργοποιημένο με τις ενέργειες της Μαρίας Μαγδαληνής.

Τιμή: 22,00€

Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.