Αγγελικό Ρέικι - Σεμινάρια 1ου-2ου Βαθμού


Το αγγελικό ρείκι είναι ένα σύστημα ενεργειακών θεραπειών όπου αγγίζουμε το όλον. Γινόμαστε ένα με την ενέργεια της θείας διάνοιας. Γινόμαστε κανάλι αυτής της ενέργειας. Το αγγελικό ρείκι είναι ένα θεραπευτικό, μεταμορφωτικό, μεταβατικό και ανυψωτικό σύστημα που θα αλλάξει την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Θα ανυψωθεί η συνειδητότητα σας στη συνειδητότητα του αγγελικού βασιλείου.

Στο σεμινάριο 1ου-2ου βαθμού αγγελικού ρείκι ως συμμετέχοντες έρχεστε σε επαφή με τις αγγελικές ενέργειες και ένα νέο πεδίο δημιουργείται γύρω σας. Καθώς συντονίζεστε και συγχωνεύεστε με τις αγγελικές ενέργειες της δημιουργίας, ανυψώνεστε στην αγγελική συνειδητότητα. Μια νέα πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά σας, για τον καθένα ξεχωριστά στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Θα αλλάξει το DNA, τα κύτταρα και τα μόρια σας. Το αγγελικό ρείκι είναι το πιο τέλειο δώρο για σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή/και να θεραπεύσετε άλλους. Μπορεί να ανακαλύψετε το σκοπό της ζωή σας, μπορεί να αφυπνιστούν τα προσωπικά σας ταλέντα ή μπορεί να γίνετε ένας επαγγελματίας θεραπευτής. Καθώς ανυψώνεται η συνειδητότητα σας, στην συνειδητότητα του αγγελικού βασιλείου, θα είστε σε θέση να δημιουργείτε μαζί με τους αγγέλους, για να φέρετε την αλλαγή στην θεραπεία. Σε αυτό το σεμινάριο καθώς θα καθαριστείτε ενεργειακά και θα συντονιστείτε στις αγγελικές ενέργειες θα αισθανθείτε τις υψηλές ενεργειακές δονήσεις στο σώμα σας και γύρω σας. Πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζατε θα καταρρεύσουν, θα αισθάνεστε όλοι αυτή την ενεργεία να κυλά στο σώμα σας και με διάφορες τεχνικές θεραπείας που θα σας μάθουμε θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε πολλά πράγματα μέσα στη θεραπεία για το που βρίσκεται η αίτια του προβλήματος. Καθώς γίνεστε ένα με την ενέργεια του θείου νου, θα αυξηθεί η αντιληπτικότητα σας .Όλες οι θεραπείες είναι τέλειες (δεν υπάρχουν λάθη) γιατί η θεραπεία δίνεται κατευθείαν από τους αγγέλους. Εσείς απλά γίνεστε κανάλι αυτής της ενέργειας και την μεταφέρετε στους θεραπευμένους. Στο αγγελικό ρείκι η θεραπεία είναι πολυδιάστατη και έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Μεγάλες αλλαγές θα δείτε να συμβαίνουν μέσα σας και γύρο σας. Στο σεμινάριο θα συνδεθείτε με έναν Άγγελο θεραπευτή που θα είναι πάντα μαζί σας σε όλες τις θεραπείες που θα κάνετε σαν θεραπευτής.

Σκοπός του Συστήματος Αγγελικού Ρέκι

Σε αυτή την τη μύηση η θεραπεία και τα σύμβολα αγκυροβολούνται στο ενεργειακό σώμα του μαθητή κατευθείαν από το Αγγελικό Βασίλειο και συγχωνεύονται στο ενεργειακό σας σώμα ενεργοποιώντας το φωτεινό σας σώμα, ανοίγουν τις πύλες της συνειδητότητας σας και ανυψώνουν όλη την ύπαρξη σας στην συνειδητότητα του θείου νου.

Σκοπός αυτού του συστήματος είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα του ρείκι στην αρχική τους θεία δόνηση. Αυτά χάθηκαν με την πτώση της Ατλαντίδος όταν ο άνθρωπος αποσυνδέθηκε από την πηγή.

Σε αυτό το σεμινάριο μπορείτε να έχετε πρόσβαση όλοι.

Αυτό το σεμινάριο και τα οφέλη του πρέπει να τα βιώσετε. Γίνεται μονό συμμετέχοντας από κοντά, όχι εξ' αποστάσεως.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ

 • Ιστορικό αγγελικού ρείκι

 • Καθαρισμός χώρου

 • Δυο καθαρισμοί και αποκοπές κάρμα 1ου-2ου βαθμού αγγελικού ρείκι

 • Δυο συντονισμοί 1ου-2ου βαθμού αγγελικού ρείκι με τα 7 σύμβολα

 • Τα σύμβολα στο αγγελικό ρείκι δίνονται κατευθείαν από τους αγγέλους σε σχέση με τα αλλά συστήματα ρείκι

 • Τα σύμβολα είναι οχήματα της θείας διάνοιας και μέσω των αγγέλων αγκυροβολούνται στο ενεργειακό και φωτεινό σώμα του μαθητή και τα χρησιμοποιεί αυτομάτως, όταν χρειαστούν για την θεραπεία

 • Διαλογισμός 1ου-2ου βαθμού αγγελικού ρείκι και συντονισμός από τους 30 αρχαγγέλους.

 • Συντονισμός κρυστάλλου μάστερ θεραπευτή


ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Θεραπεία ως κανάλι

 • Θεραπεία με την ακτίνα

 • Θεραπεία με τους αναληφθέντες δασκάλους και τους γαλαξιακούς θεραπευτές

 • Πολυδιαστασιακή θεραπεία (χώρου-χρόνου, προηγούμενες ζωές)

 • Αυτοθεραπεία

 • Θεραπεία εξ΄ αποστάσεως

 • Θεραπεία σε εγκύους, βρέφη και παιδιά, καθώς και σε παιδιά ίντιγκο

 • Θα σας μάθουμε, πώς να συνδέεστε με τις αγγελικές ενέργειες, για να δώσετε θεραπεία σε άλλους

 • Πρακτική θεραπεία: Θα ανταλλάξετε θεραπείες

 • Πρακτικό κομμάτι: Πώς να κάνετε μια συνέδρια και πώς να συντονίζετε κρυστάλλους, ιάματα και άλλα εργαλεία δουλειάς

Στο τέλος του σεμιναρίου θα έχετε στα χέρια σας, όλα τα εργαλεία και τη γνώση του αγγελικού ρείκι 1ου-2ου βαθμού.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα σας δοθεί ένα εγχειρίδιο αγγελικού ρείκι 1ου-2ου βαθμού, ο προσωπικός σας μάστερ κρύσταλλος θεραπευτή και το πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Εισήγηση: Τζούλη Μήτση, Master Teacher Αγγελικού Ρέικι

Κόστος: 350 ευρώ (προκαταβολή 50 ευρώ, πληρωτέα μια εβδομάδα πριν)


♦ Ημερομηνίες Σεμιναρίων

 • Στις 21-23 Φεβρουαρίου 2020 (Τριήμερο Σεμινάριο)

Ημέρες & Ώρες Σεμιναρίων:

 • Παρασκευή: 17:00-21:00

 • Σάββατο: 10:00-18:00

 • Κυριακή: 10:00-18:00


Τα σεμινάρια γίνονται στο χώρο ολιστικής θεραπείας αngelic-therapy:

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη).


Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.


Το αγγελικό ρέικι δεν έχει καμία σχέση με θρησκευτικά θέματα. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως θρησκείας.