Αύρα / Τσάκρα / Καθαρισμός & Εξισορρόπηση - Βιωματικά Σεμινάρια / Θεραπεία - Αυτογνωσία


Τι είναι αύρα, τι είναι τσάκρα, καθαρισμός, εξισορρόπηση με τον κρύσταλλο εκκρεμές και θεραπευτικός διαλογισμός για να επαναφέρουμε την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα.

Η αύρα είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που περιβάλλει το σώμα μας και κάθε αντικείμενο. Είναι ένα μαγνητικό πεδίο, αόρατο που το αισθανόμαστε σαν ένα ελαφρύ αεράκι. Η αύρα αποτελείται από 7 επίπεδα, που αντιστοιχούν στα 7 τσάκρα μας.

Τα 7 επίπεδα της αύρας αλλάζουν ανάλογα με τη σκέψη, τη διάθεση μας και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Όταν φθείρεται η αύρα μας προκαλείται απώλεια ζωτικής ενέργειας και αποδυναμώνεται το ενεργειακό μας πεδίο.

Για την αύρα έχουν γίνει έρευνες και γίνεται kirlian φωτογράφηση της αύρας.

Το κάθε επίπεδο της αύρας έχει τη δική του λειτουργικότητα. Τα κύρια τσάκρα είναι τα 7 ενεργειακά μας κέντρα και βρίσκονται στον κεντρικό άξονα του σώματος μας, κατά μήκος. Τα τσάκρα απορροφούν και διοχετεύουν τη ζωτική ενέργεια. Όταν τα τσάκρα μας είναι μπλοκαρισμένα, δεν ρέει ενέργεια στο σώμα μας και μας προκαλεί διάφορες καταστάσεις, ανάλογα το σημείο και τα όργανα που αντιστοιχούν σε κάθε τσάκρα.

Στο σεμινάριο θα μάθουμε πως να αισθανόμαστε τα τσάκρα και την αύρα και θα γίνει καθαρισμός και εξισορρόπηση των τσάκρα και της αύρας. Θα ακολουθήσει θεραπευτικός διαλογισμός και θα αποκατασταθεί η ενέργεια στο σώμα σας και θα ενδυναμωθεί το ενεργειακό σας πεδίο, με αποτέλεσμα να έχετε ένα υγιή και ισορροπημένο σώμα.

♦ Ημερομηνίες Εργαστηρίων

  • Στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 (Τρίτη, Ώρες: 19:00-21:00)


Κόστος: 35 ευρώ

Τα εργαστήρια γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.