Εξαγνισμός - Ασπίδα Προστασίας - Βιωματικά Σεμινάρια


Όλοι έχουμε αισθανθεί ότι μερικές φορές, όταν ερχόμαστε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο χάνουμε αμέσως την ενέργειά μας ή νιώθουμε διάφορα συμπτώματα, όπως άγχος, φόβο, δύσπνοια, πονοκέφαλο ή και να αρρωστήσουμε.

Αυτό μπορεί να συμβεί και όταν πάμε σε ένα χώρο ή πιάσουμε ένα αντικείμενο ή όταν υπάρχουν κακόβουλα άτομα και μας στέλνουν διαφορές αρνητικές ενέργειες.

Όλοι εκπέμπουμε την ενέργεια μας μέσω των ενεργειακών δονήσεων, αλληλεπιδρούμε με την ενέργεια των άλλων και αφήνουμε τα αποτυπώματα μας παντού.

Σε αυτό το εργαστήριο θα κάνουμε εξαγνισμό των αρνητικών ενεργειών σας με τη συμμετοχή του αρχάγγελου Μιχαήλ.

♦ Ημερομηνίες Εργαστηρίων

  • Στις 5 Οκτωβρίου 2019 (Σάββατο, Ώρες: 17:00-21:00)


Κόστος: 90 ευρώ

Τα εργαστήρια γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.