Καρμικά Κοψίματα - Απελευθέρωση Κάρμα - Βιωματικά Σεμινάρια


Το κάρμα είναι κατάλοιπα από λεπτοφυής ενέργειες που προέρχονται από άλλες ζωές να εγκατασταθούν σε κάποιο σύστημα του λεπτοφυούς σώματος και να προκαλέσουν διάφορες καταστάσεις και προβλήματα υγείας στην τωρινή και επομένη ζωή μας προκαλώντας ψυχική, σωματική και νοητική ασθένεια.

Το κάρμα είναι κατάλοιπα των πράξεων μας από προηγούμενες ζωές, (γι’ αυτό μην κάνετε στους άλλους ότι δεν θέλετε να κάνουν οι άλλοι σε σας). Αυτά τα κατάλοιπα μας προκαλούν διάφορες οξείες και μολυσματικές ασθένειες σε τούτη την ζωή, η διάφορες συμπεριφορές που έχουμε, προσελκύουμε αρνητικά άτομα, ακατάλληλες σχέσεις και οδυνηρές καταστάσεις στην τωρινή ζωή μας.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλοι μας να καθαριστούμε και να κάνουμε αποκοπές από το κάρμα για να εξελιχτούμε φυσιολογικά σε αυτήν τη ζωή και στην επόμενη. Σε αυτό το εργαστήριο θα κάνουμε καθαρισμό και αποκοπές κάρμα με την συμμετοχή του αρχάγγελου Μιχαήλ και του αρχάγγελου Ζατκιήλ.

Απελευθέρωση Κάρμα / Επαναπρογραμματισμός στην Αρχέτυπη Ενέργεια

Στο σεμινάριο θα βιώσετε:

  • Καθαρισμό από τις αρνητικές ενέργειες στο ενεργειακό σας πεδίο

  • Καθαρισμό και αποκοπή Κάρμα / Όρκους / Κατάρες / Δεσμούς

  • Συντονισμός στην αγγελική ενέργεια

  • Συντονισμό με τα αρχαία σύμβολα

  • Επαναπρογραμματισμό στην Αρχέτυπη Ενέργεια

  • Θεραπευτικό αγγελικό διαλογισμό

Αποδεσμευτείτε από καρμικές συνέπειες που σας ταλαιπωρούν σε σχέσεις, γάμο, υγεία, επαγγελματικά, οικονομικά και αλλάξτε την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.


Δηλώστε συμμέτοχη έως 30/6/2018 θέσεις περιορισμένες

♦ Ημερομηνίες Σεμιναρίων

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2020 (Παρασκευή, Ώρες: 17:30-21:30)


Τα καρμικά κοψίματα μπορούν να γίνουν και ατομικά, κλείνοντας προηγουμένως ραντεβού.

Κόστος: 100 ευρώ (Προκαταβολή: 40 ευρώ)

Τα εργαστήρια γίνονται στο χώρο μας ολιστικής θεραπείας (αngelic-therapy)

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη)


Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.