Σχετικά με Εμάς


Το angelic-therapy είναι ένας χώρος ενεργειακής - εναλλακτικής θεραπείας που έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη και ψυχή για να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο την μεγίστη δυνατή θεραπεία και υποστήριξη μέσω των διαφόρων τεχνικών θεραπείας, διαλογισμών και σεμιναρίων για την εξέλιξη και την ανάπτυξη σας.

Το angelic-therapy ασχολείται με την ενεργειακή θεραπεία, σεμινάρια αγγελικού ρέικι 1ου-2ου βαθμού & 3ου-4ου βαθμού, θεραπευτικές συνεδρίες: αγγελικό ρέικι, κρυσταλλοθεραπεία, υπνοθεραπεία, ανάδρομη ύπνωση, βεντουζοθεραπεία, κρυστάλλινες πυραμίδες, ενεργειακό καθαρισμό χώρου, ενεργειακό καθαρισμό ατόμου, διαλογισμούς, εργαστήρια (σεμινάρια αυτογνωσίας, βιωματικά, θεραπευτικά), προϊόντα υγείας & ευεξίας.

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι της αναζήτησης, για να μπορέσω να κατανοήσω τις προκλήσεις της ζωής μου και να καταλάβω το λόγο γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα στις ζωές μας, άρχισα να μελετώ επάνω στον εσωτερισμό, την ψυχολογία, τις ενεργειακές και αγγελικές θεραπείες. Συνέχισα να εμπλουτζίω τις γνώσεις μου μέσα από έρευνα, μελέτη και εκπαιδεύσεις στην ενεργειακή θεραπεία, αγγελικό ρέικι, υπνοθεραπεία και σε διάφορες τεχνικές θεραπείας που μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο, όταν η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Τώρα είναι χαρά μου, να μεταφέρω αυτές τις γνώσεις και της τεχνικές θεραπείας, σε άλλους ανθρώπους για να θεραπευτούν και να εξελιχτούν στο προσωπικό τους μονόπατι.

Θέλω να σας δώσω τις ευκαιρίες έτσι ώστε να πετύχετε μια ζωή ισορροπημένη, γεμάτη χαρά, νόημα, δημιουργικότητα και ενότητα.

Το όνομα angelic-therapy μιλάει από μονό του. Είναι η άπειρη θεραπεία των αγγέλων. Στόχος μας είναι μέσα από τις τεχνικές θεραπείας και σεμινάρια να θεραπευτείτε από όλες της δυσαρμονίες σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Να ενδυναμώσετε και να αφυπνιστεί η συνειδητότητα σας σε υψηλότερα επίπεδα. Το angelic-therapy είναι ένας ζεστός χώρος αγάπης, γνώσεις, θεραπείας, ισορροπίας και αρμονίας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση όλοι.

Σας προσκαλούμε σε αυτό το όμορφο ταξίδι της εξελίξεις της ζωής.

  • Ολιστική - Εναλλακτική Θεραπεύτρια

  • Υπνοθεραπεύτρια (Πιστοποίηση)

  • Ιερή Γεωμετρία, Πλατωνικά Στερεά (Πιστοποίηση Advance)

  • Master Τeacher Αγγελικού Ρείκι

  • Ανεξάρτητος συνεργάτης Forever Living & LR (Προϊόντα υγείας & ευεξίας)

  • Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, INTERNACIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy - The Essex Institute of Clinical Hypnosis

  • NLP - Neurolinguιstic Programming (Νευρο-Γλωσσικός- Προγραμματισμός) Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης


Με αγάπη Τζούλη Μήτση

angelic-therapy.com

Παράσχου 100, Γκύζη Τ.Κ. 11475 Αθήνα (Δίπλα στον Άρειο Πάγο) (δείτε το χάρτη).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 690 8769355 ή στο email: info@angelic-therapy.com ή αφήστε το μήνυμα σας στη: φόρμα επικοινωνίας.


Σημείωση: Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο angelic-therapy δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.